Zuiver VvE Diensten Kascontrole
Zuiver VvE Diensten Financieel VvE Beheer

Heeft u de techniek binnen de vereniging zelf geregeld en is Totaal Beheer niet wat u zoekt? Zoekt u eigenlijk alleen een beheerder voor financieel VvE beheer? Ook voor financieel VvE beheer bent u bij Zuiver VvE Diensten aan het juiste adres.

Wij kunnen voor u de volledige financiële administratie van de VvE verzorgen. Hierbij kan de administratie voor bestuursleden, maar eventueel ook voor alle leden, 24/7 online inzichtelijk gemaakt worden, ons werk is dan ook erg transparant. Ook wanneer u er voor kiest enkel het financiële beheer bij ons onder te brengen kunt u namelijk de voordelen van Twinq VvE software (blijven) gebruiken. De software van Twinq is gebaseerd op jarenlange praktijkervaring en ondersteunt alle processen van het beheer van VvE’s.

Wij bieden door het gebruik van Twinq de VvE, ook bij financieel beheer, de mogelijkheid een online omgeving te gebruiken waar het archief van de VvE voor de leden inzichtelijk kan worden gemaakt. Denk aan de laatste vergaderstukken, een MJOB, splitsingsakte. Dit alles voor een verrassend lage prijs.

Interesse?

Wenst u meer informatie te ontvangen over Financieel VvE Beheer van Zuiver VvE Diensten, neem dan contact met ons op, stuur een e-mail naar info@zuivervvediensten.nl of bel 020 – 2101060.

Direct een vrijblijvende offerte opvragen kan ook, vul hier een paar basisgegevens in en u ontvangt uw offerte binnen 48 uur.